12 gode grunde...


... til at lægge produkter fra Sønderjydsk Kål i fryseren


1. Sønderjydsk Kål - den med gryden og flaget, er lig med kvalitet.

2. Sundt og nemt med dybfrossen kogt, hakket hvid- og grønkål.

3. Manuel sortering og kontrol af råvarer.

4. Råvarerne forarbejdes straks efter modtagelse.

5. Råvarerne behandles skånsomt ved dampkogning.

6. Nedfrosset inden for et døgn efter modtagelse.

7. Bakteriologisk kontrol af råvarer.

8. Egenkontrol løbende ved produktionslinien.

9. Ved forbrænding af emballagen frigives vand og kultveilte.

10. Lufttæt emballage bevarer produktets kvalitet.

11. Erstat en del af kødet med enten den forarbejde hvidkål eller grønkål.

12. Ingen madspild, når du anvender forarbejdet hvidkål og grønkål.

Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS