Frisk grøn æblesalat

4 personer
500 g økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
6 stk groft revne æbler
Citronsaft

Fremgangsmåde
Den optøede grønkål blandes med de revne æbler.
Smag til med lidt citronsaft.




Serveringsforslag

Hovedret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold eller varm til al slags kød både kogt og stegt f.eks. stegt kylling og kartofler.
Prøv også med kalkun, medister eller frikadeller.

Frokostret/forret
Frisk grøn æblesalat serveres kold med hvide/røde marinerede sild samt rugbrød.

Vegetarret
Frisk grøn æblesalat serveres kold med peberfrugter i strimler, pasta og croutons, eller til tomatsalat med fetaost og løgringe samt groft rugbrød.


Portionsfakta og Energiindhold:
1 portion Frisk, grøn æblesalat, 1 stegt kyllinglår (både over- og underlår) og 3 kogte kartofler.

Energiindhold: Med tilbehør:
2.435 KJ/580kcal
Protein: 27%
Kulhydrat 45%
Fedt 28%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS