Grøn- og hvidkålsgryde

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
250 g økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
1 kødfulde stegeben eller revelsben
4 gulerødder
2 spsk rapsolie
1-2 dl vand
1/4 terning grøntsagsbouillon
salt
peber

Fremgangsmåde:
Stegebenene/revelsbenene brunes i rapsolie i en stor jerngryde ca. 45 min. under låg Vend dem ind i mellem. Gulerødderne rengøres, skæres over og snittes på langs. Tilsæt vand, bouillon og gulerødder og lad det simre ca. 30 min. Kom den optøede hvidkål og grønkål i og varm det godt igennem.



Serveringsforslag:
Grøn- og hvidkålsgryde med kartofler, sennep, rødbeder og kogte, grønne bønner.

Vegetarret:
Undlad stegebenene og kog gulerødderne i vandet tilsat bouillon, lad det koge 5 min. Følg derefter opskriften.


Portionsfakta og Energiindhold:
Grøn- og hvidkålsgryde til én person samt 3 kogte kartofler, 1 spsk sennep, 100 g kogte, grønne bønner og 3 skiver rødbede.

Energiindhold: Med tilbehør:
4973 KJ/1184 kcal
Protein: 17%
Kulhydrat 27%
Fedt 56%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS