Grønkålsdressing

150 g økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
3 dl skyr
½ finthakket løg
1 tsk salt - evt. kryddersalt
½ tsk peber
1-2 spsk honning eller ahornsirup
citronsaft

Optø grønkålen og bland den med skyr, løg, salt og peber. smag til med honnning og citronsaft.

Tips
Varier dressing med finthakkede bønnespirer, en moset avocado, hytteost, flødeost eller lime.
Anvend eventuelt ymer eller cremfraiche i stedet for skyr.



Hoveret/frokostret/forret

Grønkålsdressing er velegnet til alle sandwich, kød- og grønsagsretter samt til salat eller grønkålspaté.

Vegetarret
Grønkålsdressing til grønkålspaté, en salat af icebergsalat, revet selleri, bønnespirer, cherrytomater eller en anden salt samt groft rugbrød.

Portionsfakta og Energiindhold:
Energiindhold er oplyst pr. 100 g.

Energiindhold: Pr. 100 g:
332 KJ/79 kcal
Protein: 39%
Kulhydrat 56%
Fedt 5%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS