Grønkålstoast

2 personer
200 g økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
1/2 dl skummetmælk
1 spsk mel
2 skiver toast
Sennep
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Grønkål og skummetmælk koges godt igennem i en gryde. Tilsæt mel og kog det igennem i 5-6 min. under omrøring. Smag til med salt og peber.



Serveringsforslag

Hovedret - Frokostret
Brødskiverne ristes og portionsanrettes. Smør et tyndt lag sennep evt. en sød sennep på brødet, ovenpå lægges en skive skinke og derpå fordeles grønkålen. Pynt med skiver af æg og finthakket purløg eller rød peber.

Vegetarret
Kom grønkålen direkte på brødet og pynt med hårdkogte æg og fintklippet purløg og servér med revet gulerod.


Portionsfakta og Energiindhold:
Grønkålstoast til én person

Energiindhold: Pr. stk:
871 KJ/207 kcal
Protein: 19%
Kulhydrat 68%
Fedt 13%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS