Halve peberfrugter med hvidkålsfyld

8 halve peberfrugter
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
4 stk peberfrugter af forskellig farve
2 stk mosede avokado
50 g groft hakkede valnødder
8 stk halve valnødder til pynt
Citron og salat til pynt

Fremgangsmåde
De 4 fire peberfrugter deles på langs og rengøres. Den optøede hvidkål, avokado og valnødder blandes. Fordel hvidkålsmassen i de 8 halve peber. Lægges i et ildfast fad og bages i ovn ved 200° i ca. 25 minutter til overfladen er lysebrun.



Serveringsforslag
Hovedret
Halve peber med hvidkålsfyld med oksetyksteg, kogte kartofler og grønne bønner.
Frokostret/forret
Halve peber med hvidkålsfyld med f.eks. blæksprutteringe, røget laks, panerede muslinger og flûtes.
Vegetarret
Halve peber med hvidkålsfyld med »vælg selv råkost« samt groft rugbrød skåret i store stave.


Portionsfakta og Energiindhold:
½ peberfrugt med hvidkålsfyld samt 150 g oksetyksteg, 3 kogte kartofler og 100 g kogte, grønne bønner.

Energiindhold: Med tilbehør:
2.438 KJ/581 kcal
Protein: 34%
Kulhydrat 42%
Fedt 24%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS