Hvidkål i new look

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
2 gulerødder i stave
500 g strimlet oksekød
evt. lidt spidskommen
friskkværnet salt
friskkværnet peber
rapsolie

Fremgangsmåde
Kødet brunes i rapsolie. Dækkes med vand og tilsættes lidt salt og peber samt evt. spidskommen. Lad det stå og simre under låg til kødet er mørt, ca. 40 min. De sidste 5 min. koger gulerødderne med. Kom hvidkålen i og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber.

Serveringsforslag
Hvidkål i new look med sennep, rødbeder og en skive groft brød.


Portionsfakta og Energiindhold:
Hvidkål i new look til én person samt 1½ skive grovbrød, 1 spsk sennep og 3 skiver rødbede.

Energiindhold: Med tilbehør:
2211 KJ/527 kcal
Protein: 28%
Kulhydrat 49%
Fedt 23%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS