Hvidkål med bouillon

6 personer
1500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
25 g margarine
5 tsk bouillonpulver
eller 2 bouillontern
2,5 dl skummetmælk
salt
peber

Fremgangsmåde
For at undgå påbrænding tøes den frosne hvidkål langsomt op i margarinen. Tilsæt bouillon og skummetmælk. Det er vigtigt, at konsistensen er lidt tør og løs, den skal ikke være flydende som almindelig stuvet hvidkål. Smag til med salt og peber.


Serveringsforslag

Hovedret
Hvidkål med bouillon, medister, sennep, rødbeder og kartofler.


Portionsfakta og Energiindhold:
Hvidkål med bouillon til én person samt 50 g medister, 3 kogte kartofler, 3 skiver rødbede og 1 spsk. sennep

Energiindhold: Med tilbehør:
2338 KJ/557 kcal
Protein: 13%
Kulhydrat 59%
Fedt 28%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS