Hvidkåls-kyllingedeller

15 stk
250 g kogt, hakket hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
1 lille løg
4-500 g hakket kyllingekød
1 stort æg
1 spsk sennep
½ tsk kværnet muskatnød
1 spsk hakket frisk rosmarin / 1 tsk tørret rosmarin
1 tsk salt
½ tsk peber
evt. 2 spsk kartoffelmel
olie

Fremgangsmåde
Den optøede hvidkål tilsættes alle ingredienser og røres godt sammen.
Formes til frikadeller med en spiseske og steges i olie på en varm pande.

Serveringsforslag
Hvidkåls-kyllingedeller med broccolisalat og små pillede kartofler.

Vegetarret
Brug opskriften på sprøde hvidkålsfrikadeller - klik her .
Tilbehør som ovenfor.


Portionsfakta og Energiindhold:
150 g kartofler, 3 stk hvidkåls-kyllingedeller
300 g dampet broccoli og mager sovs

Energiindhold: Pr. stk: 3 stk med tilbehør:
240 KJ/57 kcal 1910 KJ/545 kcal
Protein: 54% 35%
Kulhydrat 9% 45%
Fedt 37% 19%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS