Hvidkålskroketter

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
500 g magert, hakket flæskekød
5 spsk mel
1 finthakket løg eller
1 fed presset hvidløg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
Rasp til panering
Smør eller margarine til stegning
1-2 tsk Karry

Fremgangsmåde:
Hvidkålen tøes op og blandes med kødet, ingredienserne tilsættes, og farsen røres til den er fast, tilsæt evt. mere mel. Farsen formes til kroketter i passende størrelser og rulles i rasp, hvorefter de steges på panden.



Serveringsforslag:
Hovedret: Hvidkålskroketter med flûtes, grøn salat og balsamico eddike.
Frokostret: Hvidkålskroketter med tomat og agurkeskiver samt flûtes og en tomatdressing
Ta’ selv bordet: Hvidkålskroketter med ærter og majs samt en dressing med purløg/persille.
Madpakke: 1 hvidkålskroket, 1 skolerugbrød, stave af gulerod og agurk.


Portionsfakta og Energiindhold:
4 Hvidkålskroketter, 50 g flûte og 300 blandet salat

Energiindhold: Pr. stk: Med tilbehør::
327 KJ/78 kcal 2126 KJ/506 kcal
Protein: 26% 19%
Kulhydrat 24% 47%
Fedt 50% 34%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS