Hvidkålsschnitzler

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
4 stk kalkunschnitzler
2 dl drænet youghurt eller fromage frais
1 dl skummetmælk
4 skiver ost (30+)
salt
peber
evt. muskat
rapsolie til stegning

Fremgangsmåde
Brun schnitzlerne på en pande i lidt rapsolie, drys med salt og peber. Bland den optøede hvidkål med den drænede yoghurt/fromage fraîs og skummetmælk. Smør et ildfast fad med rapsolie og fordel hvidkålen, drys med lidt salt og evt. muskat. Læg schnitzlerne over hvidkålen og dæk dem med osteskiver.
Bages i ovn ved 225° i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blevet lysebrun. I stedet for hvidkål kan kogt hakket grønkål anvendes.



Serveringsforslag

Hovedret
Hvidkålsschnitzler med kogte kartofler og broccoli.

Frokostret/forret
Hvidkålsschnitzler med broccoli og ristet toastbrød.

Vegetarret
I stedet for schnitzler lægges halve gulerødder. Tilbehør se ovenfor.


Portionsfakta og Energiindhold:
1 portion hvidkålssnitzler, 3 kogte kartofler og 150 g broccoli

Energiindhold: Med tilbehør:
2529 KJ/602 kcal
Protein: 30%
Kulhydrat 46%
Fedt 24%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS