Pandekager med hvidkålsfyld

10 stk. pandekager | |
500 g | kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål |
150 g | kogt kød f.eks. skinke/kylling/oksebryst |
2 dl | skummetmælk |
10 stk | finthakkede grønne oliven |
1 spsk | citronsaft |
3 spsk | barbecue/pepper sauce |
salt | |
peber | |
10 stk | varme pandekager |
Fremgangsmåde
Lun skummetmælken i en gryde og tilsæt den optøede hvidkål og varm godt igennem.
Tilsæt oliven, citronsaft, sauce og kød. Smag til med salt og peber. Hvidkålsfyldet skal være varmet godt igennem, og fyldet fordeles ligeligt i de varme pandekager, som rulles og er klar til servering.
Serveringsforslag
Hovedret
Pandekager med hvidkålsfyld, broccoli, majs og pasta.
Frokostret/forret
Pandekager med hvidkålsfyld og kuvertbrød.
Vegetaret
Anvend 150 g drænede ærter og majs i stedet for kød og servér med kuvertbrød.
Portionsfakta og Energiindhold: | ||
1 portion Pandekager med hvidkålsfyld, 3 kogte broccoli-buketter (ca. 150 g), ½ dl majs og 150 g pasta.
|
||
Energiindhold: | Med tilbehør: | |
3.067 KJ/730 kcal | ||
Protein: | 18% | |
Kulhydrat | 59% | |
Fedt | 23% |