Pandekager med hvidkålsfyld

10 stk. pandekager
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
150 g kogt kød f.eks. skinke/kylling/oksebryst
2 dl skummetmælk
10 stk finthakkede grønne oliven
1 spsk citronsaft
3 spsk barbecue/pepper sauce
salt
peber
10 stk varme pandekager

Fremgangsmåde
Lun skummetmælken i en gryde og tilsæt den optøede hvidkål og varm godt igennem.
Tilsæt oliven, citronsaft, sauce og kød. Smag til med salt og peber. Hvidkålsfyldet skal være varmet godt igennem, og fyldet fordeles ligeligt i de varme pandekager, som rulles og er klar til servering.



Serveringsforslag

Hovedret
Pandekager med hvidkålsfyld, broccoli, majs og pasta.

Frokostret/forret
Pandekager med hvidkålsfyld og kuvertbrød.

Vegetaret
Anvend 150 g drænede ærter og majs i stedet for kød og servér med kuvertbrød.


Portionsfakta og Energiindhold:
1 portion Pandekager med hvidkålsfyld, 3 kogte broccoli-buketter (ca. 150 g), ½ dl majs og 150 g pasta.

Energiindhold: Med tilbehør:
3.067 KJ/730 kcal
Protein: 18%
Kulhydrat 59%
Fedt 23%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS