Sprøde hvidkålsfrikadeller

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
4 kogte, mosede kartofler
3 revne gulerødder
1 finthakket løg
4 spsk revet selleri, evt.
1 fed presset hvidløg
3 æg
4 tsk salt
2 tsk peber
1 tsk karry
7 spsk mel
4 spsk rasp

Fremgangsmåde

Kålen optøes og alle ingredienser æltes sammen. Formes som frikadeller og steges i margarine på en varm pande 10-15 minutter.



Serveringsforslag
Frikadeller med kartofler i fad og grønne bønner.

Kartofler i fad
Fadet fyldes med vand tilsat 1 bouillonterning. Skær kartoflerne i skiver og læg dem ned i vandet, så kartoffelskiverne er dækkede. Sættes i ovnen ca. 20 minutter ved 200°.


Portionsfakta og Energiindhold:
Sprøde hvidkålsfrikadeller med tilbehør til én person samt 3 kogte kartofler og 100 g kogte, grønne bønner.

Energiindhold: Med tilbehør:
2917 KJ/695 kcal
Protein: 9%
Kulhydrat 57%
Fedt 34%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS