Suppe med kogt, hakket hvidkål

4 personer
500 g kogt, hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål
400 g magert, hakket oksekød
2 spsk bulgur
4 stk kartofler i tern
2 stk gulerødder i tern
200 g ærter
1,5 l oksebouillon
salt
purløg

Fremgangsmåde
Svits det hakkede kød og bland bulgur i, som svitses med. Tilsæt grøntsagerne og oksebouillon og lad det stå og småsnurre i 15-20 minutter. Kom den optøede hvidkål i og varm godt igennem. Smag til med salt. Drys med purløg inden servering.



Serveringsforslag
Hovedret/frokostret/forret:
Suppe med flûtes.

Vegetarret
Undlad hakket oksekød samt erstat oksebouillonen med grønsagsbouillon.
Anvend flere gulerødder og kartofler.


Portionsfakta og Energiindhold:
1 portion Suppe med kogt, hakket hvidkål, flutes (50 g)

Energiindhold: Med tilbehør:
1910 KJ/454 kcal
Protein: 28%
Kulhydrat 48%
Fedt 24%
Sønderjydsk Kål · Hirsevej 19 · DK-6100 Haderslev · Tlf. 7452 7092 · Fax 7453 1834 ·
Copyright 2014 - 2017 © Sønderjydsk Kål   •   Broberg Media CMS