GRØNKÅLSPANDEKAGER
Grønkålspandekager
Ingredienser (5-6 pandekager)
Pandekager:
125 g. hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
100 g. hvedemel
50 g. grahamsmel
3 æg
3 dl. mælk
1 tsk. salt
Peber
Olivenolie til at stege i
Fremgangsmåde
Ingredienserne blandes sammen i en skål til en sammenhængende masse. Når dejen er fast, kan den formes som pandekager, og smides på en forvarmet pande, der er smurt med olivenolie for nemmere at kunne stege pandekagerne. Steges til de er gyldne.
Serveringsforslag:
Pandekagerne kan med fordel serveres som en wrap, hvor du har puttet lige netop det fyld i, som du bedst kan lide.
Pandekagerne er super lækre sammen med laks, kylling eller masser af grønt og en lækker dressing. Der er altså masser af muligheder både for kødelskeren og vegetaren.