Dej:

250 g grønkål (optøet)
350 g grahamsmel
200 g hvedemel
100 g havregryn
50 g gær
1 dl olie
200 ml lunt vand
200 ml mælk
1 æg
1 knivsspids salt

Fyld:

1 pk skinke i strimler
Tomatsovs
1 pk revet ost
Oregano

Tip: Fyldet kan skiftes ud med lige præcis det, du bedst kan lide.

Fremgangsmåde 

Gær opløses i vand. Tilsæt mælk, æg og olie og rør godt sammen. Tilsæt grønkål og bland det godt sammen. Tilsæt mel, salt og havregryn.

Dejen æltes/røres godt sammen og skal hæve 30-40 min et lunt sted.

Efterfølgende rulles dejen ud, og fyld ligges på. Her kan man naturligvis vælge lige det fyld, man bedst kan lide.

Pizzasneglene bages ved 200 grader i 15 min.

Serveringsforslag:
Pizzasnegle med grønkål er perfekte til madpakken eller skovturen.