Pølsehorn med grønkål
Pølsehorn med grønkål
Dej:
250 g grønkål (optøet)
350 g grahamsmel
200 g hvedemel
100 g havregryn
50 g gær
1 dl olie
200 ml lunt vand
200 ml mælk
1 æg
1 knivsspids salt
Fyld:
10 pølser (skæres over i halve)
Tomatsovs
Fremgangsmåde
Gær opløses i vand. Tilsæt mælk, æg og olie og rør godt sammen. Tilsæt grønkål og bland det godt sammen. Tilsæt mel, salt og havregryn.
Dejen æltes/røres godt sammen og skal hæve 30-40 min et lunt sted.
Efterfølgende rulles dejen ud i en cirkel, og tomatsovsen fordeles. Skær cirklen som en lagkage, og rul dejen om pølserne.
Pølsehornene bages ved 200 grader i ca. 15 min.
Serveringsforslag:
Pølsehornene med grønkål er perfekte til madpakken eller skovturen. Lidt ketchup til er lækkert.